Konni Kass to play at Vega, Copenhagen

Konni Kass to play at Vega, Copenhagen

Sjælfuld stemme i et smukt univers af elektronik
Dynamisk og levende musik er hvad bandet Konni Kass fra Færøerne giver os med et lydunivers bestående af synths og popmelodier - drevet frem af en sjælfuld stemme med kant. Bandet med de fire medlemmer har med deres helt egen tilgang til musikken fået meget opmærksomhed på kort tid.

http://vega.dk/event/konni-kass-26134

Related News

  • "Air" - new single by Konni Kass

    "Air" - new single by Konni Kass

    23rd oktober 2020

    "Air" - the new single by Konni Kass is out now! Born on the remote Faroe Islands in the North Atlantic Ocean, Konni Kass grew up surrounded by music and nature. Kass’s music is about being true to herself. She is driven by her creativity...